fbpx

Эрүүл ахуй

image

АЮУЛГҮЙ УС ГЭЖ ЮУ ВЭ?

Усыг хүүхдийн сүү, хоол бэлтгэхэд ашиглахдаа буцалгаж аюулгүй болгоно. Ингэснээр ихэнх эмгэг төрүүлэгч бичил биетэнг устгаж чадна.

ХЭРХЭН БЭЛТГЭХ ВЭ?

Усыг 1-2 секундын туршид даргилуулан буцалгах ёстой. Буцалгасан усыг тагтай цэвэр саванд хийж хөргөнө. Буцалсан усаа хадгалах хамгийн тохиромжтой сав бол ус гоожих нарийн цорго бүхий тагтай бортогон сав юм. Ийм сав нь хүмүүсийг бохир гараа дүрэх, эсвэл бохир шанага, аягаар хутгахаас сэргийлнэ. хэрэв усыг 48 цагаас илүү хугацаагаар хадгалсан бол түүнийг нялхсын хоол бэлтгэхэд ашиглаж болохгүй. Харин өрхийн хоол хүнс бэлтгэх зэргээр ашиглаж болно.

X
Нэвтрэх