Ааруулны ундаа
5,022

2018 он 02 сар 11

ОРЦ

  • Элсэн чихэр - 30гр
  • Ус - 120гр
  • Ааруул - 100гр

ШИМ ТЭЖЭЭЛ

Буцалсан ус болон хар цайнд хийж, шүүсийг нь уухад элэг, цөсний өвчин, цус хөөрөх, толгой өвдөхөд тустай. Ус өөрчлөгдөж, гэдэс ходоод өвдөх үед ааруулны шүүсийг уухад дарагдана.

Ааруулыг сайтар зажилж идэхэд шүдний бөх бат байх нөхцөлийг бүрдүүлж, цусан хангамж сайжруулахад чухал нөлөө үзүүлнэ.

Ааруул нь С, Д, Е аминдэмээр баялаг бөгөөд удаан хугацаагаар хадгалахад бүтээгдэхүүний чанарт өөрчлөлт гарахгүй.

X
Нэвтрэх